2890 Tata, Kossuth tér 10-11. | Telefon: (34) 586-576 | Email: | OM kód: 201217 Régi weblap | Facebook | YouTube
Tatai Református Gimnázium

Ebéd ügyintézés

Menza Pure program (ebédrendelés, lemondás és számlák):
https://tataigh.eny.hu/

Webes modul regisztrációs űrlap: link

Ebédet a Menza Pure program segítségével lehet megrendelni a 2022/23. tanévre. Ehhez első lépésben a Menza Pure web-es felületére minden étkezőnek regisztrálnia kell ezen a linken. Év közbeni új regisztráció esetén a rendelési lehetőség a következő hét hétfőtől lehetséges!

Az ebéd ára

  • teljes ár : 780 Ft/adag
  • kedvezményes ár : 390 Ft/adag
  • kollégiumi vacsora ára: 380 Ft/adag

Kedvezmény igényébe vétele:

A kedvezményt az alábbi nyilatkozat kitöltésével és elküldésével tudják igényelni:

Igazolások:

  • Orvosi igazolás vagy Polgármesteri Hivatal határozata
  • a nagycsaládos kedvezmények igénybe vételéhez elég a Nyilatkozat kitöltése, aláírással ellátva.

Akinek testvére felsőfokú oktatási intézménybe jár, a kedvezmény igénybevételéhez félévente igazolnia kell a hallgatói jogviszonyát. A hallgatói jogviszony igazolás leadásának határideje: 2023. szeptember 30. illetve 2024. február 16.

A nyilatkozat és/vagy az igazolás hiányában csak a teljes árat tudjuk kiszámlázni.

Befizetés

Az étkezési számla kiállítása után a Menza Pure program webes felületén lehetőségük van bankkártyával kifizetni az étkezés díját.

Amennyiben a számlát átutalással szeretnék fizetni, erre is van lehetőség, de ebben az esetben az csak tárgyhó közepén íródik jóvá a Menza Pure webes felületén. Az átutalás közleményében szíveskedjenek a kiállított számla számára hivatkozni.

Kérjük Önöket, hogy befizetésekkor mindig pontosan a számlán szereplő összeget szíveskedjenek utalni. (A lemondott ebédek jóváírása mindig a következő hónap számláján jelenik meg.)

Étkezés, lemondás, módosítása

Az ebédrendelést módosítani a Menza Pure programban, -figyelembe véve a tanév rendjét,- az étkezést megelőző munkanapon reggel 9:00 óráig lehet. Kérjük Önöket, hogy ha gyermekük nem szeretne  a későbbiekben ebédelni, ezt írásban, az címen jelezni szíveskedjen, hogy a MenzaPure rendszerben törölni tudjuk a megrendelését. Ennek hiányában az ebéd megrendelésre, majd kiszámlázásra kerül.

Ebédjegyek

Az étkezők nem kapnak ebédjegyet. Az ebédlőben diákigazolvánnyal azonosíthatják magukat, melyet a Menza Pure kártyaolvasó berendezése felismer és ezzel igazolja az étkezési jogosultságot.

Étkezéssel kapcsolatos egyéb kérdésekben az email címen vagy a 30/227-2206 telefonszámon lehet érdeklődni Hullámné Csapó Évánál.