2890 Tata, Kossuth tér 10-11. | Telefon: (34) 586-576 | Email: | OM kód: 201217 Régi weblap | Facebook | YouTube
Tatai Református Gimnázium

BME közoktatás vezetői képzés

BME Közoktatási vezető és pedagógus-szakvizsga szakirányú továbbképzési szak

F E L H Í V Á S !

A BME KÖZOKTATÁSI VEZETŐKÉPZŐ ÉS PEDAGÓGUS SZAKVIZSGA
képzése
A TATAI REFORMÁTUS GIMNÁZIUM
konzultációs helyszínen indul.

Tisztelt Kolléganő, Tisztelt Kolléga!

Tájékoztatom, hogy az előző évek gyakorlatának megfelelően ismét meghirdetésre kerül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Műszaki Pedagógia Tanszéke által akkreditáltatott  KÖZOKTATÁSI VEZETŐ ÉS PEDAGÓGUS-SZAKVIZSGASZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS.

A beiratkozáshoz, jelentkezéshez és egyéb tájékoztatáshoz szükséges dokumentumok a képzés honlapján elérhetők (http://kozoktvez.mpt.bme.hu).

A képzésre való jelentkezést az is indokolja, hogy a 326/2013 (VIII.30.) kormányrendelet 21/A§ (1) bekezdése meghatározza a nevelési-oktatási intézményben az intézményvezetői megbízás feltételeit. A b)pont szerinti feltétel a „pedagógus szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség”, tehát a meghirdetett képzéssel megszerezhető szakképzettség.

A képzésnek a megyében lakók számára lényegesen kedvezőbb elérhetőségét, megközelítését teszi lehetővé, hogy már évek óta Tata is konzultációs helyszínként működik. A 2022/2023-es tanév II. félévében, a Tatai Református Gimnáziumban indul a kihelyezett képzés, amennyiben a jelentkezők száma eléri a 15 főt.

A képzés négy féléves, mely távoktatásos formában szemeszterenként két-három konzultációval és gyakorlattal jár. Mind a konzultációk és a gyakorlatok, mind a vizsgák és a szigorlatok Tatán lesznek, a záróvizsgát Budapesten kell letenni.

A képzés költsége, 140.000.- forint/szemeszter, mely a képzéshez kapcsolódó valamennyi szolgáltatást tartalmazza. (Fenti összeg tartalmazza a kihelyezett képzés miatti költséget is.)

Tisztelt Vezető Kolléganő, Tisztelt Vezető Kolléga!
A képzésre már több érdeklődő jelentkezett, de a kihelyezett képzés indítási létszámhoz szükséges keret még nem telt be, ezért kérem, a fentiekről az érdeklődő kollégákat is szíveskedjen tájékoztatni, illetve mindezt az intézményéhez tartozó tagintézmény/telephely számára is megküldeni!

Jelentkezési határidő: 2023. január 1-től január 31-ig.

Jelentkezés módja: A jelentkezési lapokat a címre kell beküldeni a képzési helyszín megjelölésével.

Személyes találkozás: később kerül meghatározásra.

Helye: Tatai Református Gimnázium, 2890 Tata, Kossuth tér 11. fsz. 5. terem
A beiratkozáshoz szükséges iratok:

az egyetem weboldalán található tájékoztató szerint ( http://kozoktvez.mpt.bme.hu ; Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzési szak)

További információ Illés Dániel igazgatótól kérhető ( e-mail címen vagy 20/522-99-18 telefonon, vagy a képzés honlapján: http://kozoktvez.mpt.bme.hu).


Tata, 2023. 01. 09.

Tisztelettel:

 Illés Dániel
 igazgató