2890 Tata, Kossuth tér 10-11. | Telefon: (34) 586-576 | Email: | OM kód: 201217 Régi weblap | Facebook | YouTube
Tatai Református Gimnázium

MozaNapló

Iskolánk digitális naplót használ.

A digitális napló bármikor, bárhonnan elérhető. Kizárólag egy böngésző és természetesen internetkapcsolat szükséges hozzá.

Digitális naplónk elérhetősége:

https://trg.mozanaplo.hu/

Előfordulhat, hogy néhány böngésző nem biztonságosnak jelzi a weblapot, nyugodtan lépjenek be.

Munkatársaink és az osztályfőnökök folyamatosan rögzítik a diákok, szülők adatait. Ahhoz, hogy hatékonyan tudják használni a digitális naplót, a rögzített e-mail címeket vissza kell igazolni (erről e-mailt fognak kapni).

A szülők és a diákok azonosítóit és ideiglenes jelszavait a tanévkezdő csendes napon kapják meg a diákok. Természetesen a belépés után ezeket az ideiglenes jelszavakat javasolt azonnal megváltoztatni.

A digitális napló felületének otthoni használata a szülők és a diákok számára nem kötelező, de nagyon ajánlott. A tanulók papír alapú ellenőrzője továbbra is megmarad, azonban a digitális napló jelentősen javítja az iskola és a szülők közti kommunikációt: a szülők a lehető leghamarabb tájékozódhatnak a gyermekük órarendjéről, jegyeiről, hiányzásairól, osztályfőnöki bejegyzésekről stb.

Amennyiben kérdésük van a mozanapló rendszerrel kapcsolatban akkor kereshetik a hivatalos ügyfélszolgálatot a 06-62-202-245 telefonszámon, vagy a  e-mail címen.

Amennyiben konkrétan a mi iskolánk digitális naplójával kapcsolatban van kérdésük, kereshetik Koros Gábor igazgatóhelyettest a 34/586576 telefonszámon vagy a  email címen.