Digitális napló

A digitális naplóba itt is beléphet:

Tisztelt Szülők, Diákok!

Iskolánk digitális naplót használ.

A digitális napló bármikor, bárhonnan elérhető. Kizárólag egy böngésző és természetesen internetkapcsolat szükséges hozzá.

Digitális naplónk elérhetősége:

https://trg.mozanaplo.hu/

Előfordulhat, hogy néhány böngésző nem biztonságosnak jelzi a weblapot, nyugodtan lépjenek be.

Munkatársaink és az osztályfőnökök folyamatosan rögzítik a diákok, szülők adatait. Ahhoz, hogy hatékonyan tudják használni a digitális naplót, a rögzített e-mail címeket vissza kell igazolni (erről e-mailt fognak kapni).

A szülők és a diákok azonosítóit és ideiglenes jelszavait a tanévkezdő csendes napon kapják meg a diákok. Természetesen a belépés után ezeket az ideiglenes jelszavakat javasolt azonnal megváltoztatni.

A digitális napló felületének otthoni használata a szülők és a diákok számára nem kötelező, de nagyon ajánlott. A tanulók papír alapú ellenőrzője továbbra is megmarad, azonban a digitális napló jelentősen javítja az iskola és a szülők közti kommunikációt: a szülők a lehető leghamarabb tájékozódhatnak a gyermekük órarendjéről, jegyeiről, hiányzásairól, osztályfőnöki bejegyzésekről stb.

Amennyiben kérdésük van a mozanapló rendszerrel kapcsolatban akkor kereshetik a hivatalos ügyfélszolgálatot a 06-62-202-245 telefonszámon, vagy a ugyfelszolgalat@mozanaplo.hu e-mail címen.

Amennyiben konkrétan a mi iskolánk digitális naplójával kapcsolatban van kérdésük, kereshetik Koros Gábor igazgatóhelyettest a 34/586576 telefonszámon vagy a korosg@tata-refi.hu email címen.Tatai Református Gimnázium, 2890 Tata, Kossuth tér 11., Telefon: (+36 34) 586 576, Fax: (+36 34) 586 577, E-mail: refi@refi-tata.hu