Határtalanul pályázat

HATÁRTALANUL!
A Tatai Református Gimnázium 2014-ben pályázatot adott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által Együttműködés gimnáziumok között címmel meghirdetett pályázatára.
„A magyar nép zivataros századaiból” című pályázaton összesen 2.399.000 Ft-ot nyertünk el. A pályázat megvalósítása során a Székelyudvarhelyi Baczkamadarasi Kis Gergely Reformáus Kollégium tanáraival és diákjaival működünk együtt.
A székelyudvarhelyi csoport már ellátogatott hozzánk, április 7-11-ig voltak vendégeink, mi pedig 2015. június 3-án indultunk Erdélybe és június 7-én értünk haza élményekkel gazdagon. A program nagyon sikeres volt, sok barátság szövődött a diákok között. A közös programok közelebb hozták egymáshoz a gyerekeket, hiszen a közösen átélt élmények mindig meggyorsítják és elmélyítik egy-egy barátság kialakulását. Sokunkat hívtak külön is Székelyudvarhelyre, családdal is látogassuk meg őket. Reményekkel telve nézünk a jövőbe, az itt kialakult barátságok várhatóan folytatódnak.


http://www.emet.gov.hu/_userfiles/hirek/hat/hat_14/hatartalanul.swf


Tatai Református Gimnázium, 2890 Tata, Kossuth tér 11., Telefon: (+36 34) 586 576, Fax: (+36 34) 586 577, E-mail: refi@refi-tata.hu